Kwaliteit

Baanbrekers Cleanroom Services schrijft kwaliteit met een hoofdletter K. Dat willen we niet alleen. Dat moeten we ook. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk en aan de borging van die kwaliteit.

EN ISO 13.485:2012
De kans op fouten of misverstanden willen we te allen tijde tot een absoluut minimum beperkt houden. Vandaar dat onze gedisciplineerde en goed opgeleide cleanroommedewerkers werken volgens de strenge procedures en nauwgezette werkbeschrijvingen van ons kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitssysteem is door Dekra gecertificeerd volgens de EN ISO 13.485:2012-norm. Op deze manier staan wij borg voor een uitstekende en ultraschone behandeling van de producten van onze opdrachtgevers.

Ons kwaliteitssysteem is door Dekra gecertificeerd volgens de EN ISO 13.485:2012-norm.

Ons kwaliteitssysteem is door Dekra gecertificeerd volgens de EN ISO 13.485:2012-norm.

Audits
Ons kwaliteitssysteem is wordt meerdere keren per jaar geaudit. Niet alleen door onze kwaliteitsdienst, maar ook door onze opdrachtgevers en certificerende instanties zoals Dekra en TÜV. Deze audits zorgen ervoor dat ons kwaliteitssysteem continu up to date is, waardoor we ervoor zorgen dat onze productiekwaliteit van een onberispelijk hoog niveau is.

Aangesloten bij de VCCN
Om ervaringen uit te wisselen en er zeker van te zijn dat wij werken volgens de meest moderne en kwalitatief hoogwaardige cleanroommethoden is Baanbrekers Cleanroom Services aangesloten bij de Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN).